SERVICII STOMATOLOGICE COMPLETE

In cadrul clinicii CUBIC DENT beneficiezi de servicii stomatologice complete, la cele mai inalte standarde de calitate. Exceptand urgentele dentare, in mod firesc, prima vizita la cabinetul stomatologic sector 2 Bucuresti va presupune o consultatie realizata de un medic dentist cu experienta, in urma careia vei fi informat in mod transparent cu privire la planul de tratament, costurile aferente si modalitatile de plata.

Implant dentar

Tratament profesionist, eficient si modern ca alternativa fixa pentru dintii lipsa avand durata lunga de viata si o rata de succes de 97%.
Mai multe

Aparat dentar (ortodontie)

Aparate dentare fixe sau mobile, cu un grad estetic mai mic sau mai mare pentru redobandirea unei ocluzii (muscaturi) corecte cat asigurarea unei estetici dento-faciale optime.
Mai multe

Endodontie

Salvarea unui dinte natural trebuie sa fie mereu prima optiune in cazul unui tratament stomatologic. Tratamentul canalelor dentare al caror nerv este afectat, avand ca scop final salvarea dintelelui sau cel putin a radacinile acestuia.
Mai multe

Parodontologie

Sanatatea osului si a gingiei este extrem de importanta in asigurarea unei bune sanatati orale. Oferim planuri de tratament individualizate pentru obtinerea si mentinerea unui tesut parodontal sanatos.
Mai multe

Protetica dentara mobila

Rol estetic, functional cat si de redobandire a echilibrului psiho-emotional al pacientilor. Protezarea pacientului edentat total sau partial se poate face prin proteze dentare mobile. Aceasta este o solutie in cazul in care protezarea fixa nu se poate face din cauza unor boli asociate sau din cauza resurselor financiare.
Mai multe

Protetica dentara fixa

Avand o durabilitatea si eficienta crescuta, supraprotezarea pe implanturi reprezinta varianta de electie in cazul unui pacient care nu mai prezinta dinti pe arcada. Eficienta masticatorie a alimentelor creste cu peste 50% fata de protezele clasice (mobile) iar igienizarea lucrarii se face cu usurinta.
Mai multe

Chirurgie dentara

Toate procedurile de chirurgie orala si dentara sunt efectuate in clinica noastra numai de catre medicul specialist in chirurgie dento-alveolara. Este foarte important ca pacientul sa respecte recomandarile primite de la medicul chirurg care a efectuat interventia pentru a contribui la vindecarea cat mai rapida a zonei respective.
Mai multe

Estetica dentara

S-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet sanatos, frumos si cat mai natural pe termen lung. Conform studiilor, aproximativ 90% dintre pacientii care au ales tratamentele de estetica dentara si-au imbunatatit stima de sine si au fost apreciati de cei din jur.
Mai multe

Profilaxie dentara

Prima si cea mai importanta etapa de ingrijire dentara, asigurarea unei bune profilaxii dentare ne ajuta sa salvam timp, resurse cat si eventualul disconfort al tratamentelor stomatologice. Consultul periodic de specialitate o data la 6 luni include igienizarea profesionala (detartraj), screening pentru cancerul oral, analizarea obturatiilor existente si identificare cariilor noi (daca este cazul).
Mai multe

Terapia cariei dentare

Caria dentara reprezinta cea mai des intalnita afectiune in stomatologie. Este extrem de important sa prevenim aparitia cariilor si sa nu amanam tratamentul acestora in stadiile incipiente deoarece sanatatea dentara afecteaza sanatatea generala a organismului. Consultul periodic la medicul stomatolog este esential in descoperirea la timp si tratarea in mod eficient a cariilor dentare.
Mai multe

Plata in rate

Plateste in RATE LUNARE EGALE utilizand Card Avantaj. Iti oferim posibilitatea de a plati in rate toate tratamentele efectuate. Tu iti vei stabili bugetul pe care doresti sa il aloci in fiecare luna pentru plata serviciilor oferite de catre noi.

De ce alegi CUBIC DENT

Medici Specialisti

Plata in rate

Dotari moderne si materiale de calitate

Sterilizare la cele mai inalte standarde

Calitatea, obiectivul nostru principal

Garantam tratamente fara durere