Cand vorbim despre estetica faciala, ne referim exclusiv la tratamentele cu acid hialuronic ce se pot efectua si in cabinetul stomatologic. Acidul hialuronic este o proteina care se gaseste in mod natural in corpul uman. Prin inaintarea in varsta, productia lui din organism scade, astfel pielea devine mai uscata si isi pierde din elasticitate, ridurile de expresie devenind vizibile.

Injectarea acidului hialuronic nu este dureroasa, ea realizandu-se sub anestezie locala. Rezultatele se mentin aproximativ 6-9 luni de la injectare. De asemenea se poate injecta si toxina botulinica cu rezultat pozitiv asupra reducerii ridurilor avand un efect de 4-6 luni.

Augmentarea buzelor (marirea buzelor) se realizeaza tot prin injectarea acidului hialuronic acolo unde este necesar ca volumul lor sa fie crescut sau refacut.

Tratamentele de estetica faciala pot fi efectuate si in cadrul cabinetului stomatologic doar de catre medicii specialisti dermatologi, esteticieni sau de catre chirurgul BMF.

Cazuri clinice si articole de blog

Plata in rate

Plateste in RATE LUNARE EGALE utilizand Card Avantaj. Iti oferim posibilitatea de a plati in rate toate tratamentele efectuate. Tu iti vei stabili bugetul pe care doresti sa il aloci in fiecare luna pentru plata serviciilor oferite de catre noi.

Make an Appointment!

Aliquam ex sem, iaculis at interdum non, bibendum non est. In mi sapien, consequat ut consequat eget!

Submit request!

De ce alegi CUBIC DENT

Medici Specialisti

Plata in rate

Dotari moderne si materiale de calitate

Sterilizare la cele mai inalte standarde

Calitatea, obiectivul nostru principal

Garantam tratamente fara durere