IMPORTANT DE STIUT!

*Respectam toate normativele legale in vigoare referitoare la prevenirea si limitarea raspandirii infectiei cu COVID – 19 (VEZI PROTOCOL).

**Clinica stomatologica CUBIC DENT nu trateaza pacienti confirmati cu COVID – 19, persoanele aflate in izolare sau in carantina sau contacti directi ai pacientilor confirmati cu COVID-19. In cazul in care prezentati simptome COVID-19 va rugam sa va adresati medicul de familie sau DSP.

***Clinica noastra respecta cu strictete Ordinul MS nr. 828/2020 precum si masurile recomandate de Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania privind limitarea transmiterii COVID-19. (decontaminare, dezinfectie si sterilizare, dupa fiecare pacient in parte, inclusiv prin intermediul echipamentelor special achizitionate dupa declararea pandemiei, pentru dotarea clinicii noastre stomatologice)

AI O URGENTA STOMATOLOGICA?

Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie chiar si in aceasta perioada a pandemiei COVID-19:
FARA SUPRATAXA DE URGENTA

Luni – Vineri: 14.00 – 21.00

Programeaza-te prioritar si vino in clinica noastra din zona Lacul Tei – Stefan cel Mare – Domino Plaza – Grigore Moisil

Oferim servicii de urgenta stomatologica in Bucuresti, sector 2, zona Lacul Tei

Clinica stomatologica CUBIC DENT iti ofera prin medicii specialisti cu experienta in domeniu, tratamentul eficient si de calitate a urgentelor stomatologice. Suntem astfel specializati sa raspundem urgent oricarui tip de urgenta stomatologica, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Atat adultii, cat si copiii pot beneficia de serviciul de urgente stomatologice pus la dispozitie de catre clinica dentara CUBIC DENT.

Tratamentul stomatologic de urgenta are ca scop eliminarea durerii pana la momentul in care se poate realiza un tratament complet si complex si consta in cele mai multe dintre situatii in:

  • Aplicare pansament devitalizant calmant
  • realizarea unui drenaj endodontic
  • Aplicare hidroxid calciu
  • Tratament antibiotic
  • Incizie abces
  • Cimentare coroane si punti
  • Confectionare coroane provizorii in cabinet
  • Realizare anestezie locala

In cadrul tratamentului de urgenta, pacientii pot primi servicii medicale pentru urmatoarele cazuri: durere dentara, trauma dentara, sangerari dentare neobisnuite, recimentarea unor lucrari dentare (coroane, punti dentare), extirpare nerv etc.

CE ESTE O URGENTA STOMATOLOGICA?

– spargerea unui dinte (sau a mai multora) in urma unui accident

– coroane sau obturatii (plombe) care au picat

– sangerare abundenta, durere acuta dentara, trauma dentara

Daca in urma unui accident, un dinte este fracturat, pastreaza partea rupta in ser fiziologic si prezinta-te de urgenta la cabinetul stomatologic.

Recomandam ca dupa un tratament de urgenta, pacientul sa revina in clinica stomatologica pentru continuarea adecvata a tratamentului dentar.

Cazuri clinice si articole de blog

Ce este o urgenta stomatologica si ce tratament se aplica in cazul acesteia?

Utilizarea antibioticelor in stomatologie

Cand ai nevoie de un chirurg in stomatologie?

Tarife

Pansament devitalizant

80 lei

Aplicare hidroxid de calciu

50 lei

Coroana provizorie

100 lei

Drenaj endodontic

80 lei

Tratament antibiotic

50 lei

Reparatie proteza

150 lei

Consultatia este gratuita DOAR daca se realizeaza un tratament stomatologic, in caz contrar aceasta are pretul de 50 lei.

Plata in rate

Plateste in RATE LUNARE EGALE utilizand Card Avantaj. Iti oferim posibilitatea de a plati in rate toate tratamentele efectuate. Tu iti vei stabili bugetul pe care doresti sa il aloci in fiecare luna pentru plata serviciilor oferite de catre noi.

Make an Appointment!

Aliquam ex sem, iaculis at interdum non, bibendum non est. In mi sapien, consequat ut consequat eget!

Submit request!

De ce alegi CUBIC DENT

Medici Specialisti

Plata in rate

Dotari moderne si materiale de calitate

Sterilizare la cele mai inalte standarde

Calitatea, obiectivul nostru principal

Garantam tratamente fara durere